ZAŠTO BAŠ MI?

O nama

Preduzeće „Tehnikom Termo“ DOO Užice je počelo sa radom 2008 i od tada radi bez prekida. Osnivač i direktor firme je Stjepanović Milovan dipl. Inž. Maš.

Tehnikom Termo doo je preduzeće za proizvodnju, promet i usluge.Bavi se uslugama projektovanja i izvođenja termotehničkih instalacija. Pored osnovne, delatnosti kojima se još bavimo su usluge stručnog nadzora nad izvođenjem mašinskih instalacija i održavanje termotehničkih instalacija.

Od samog početka Tehnikom Termo okuplja mlade , ambiciozne i perspektivne stručnjake iz oblasti projektovanja i izvođenja mašinskih instalacija iz oblasti grejanja, ventilacije i klimatizacije. Vodeći tim inženjera pak ima više godišnje iskustvo u projektovanju svih vrsta sistema. Veliki broj inženjera mašinstva u ovoj oblasti svoja prva radna iskustva stekao je upravo u Tehnikom Termu.

Način poslovanja Tehnikom Terma je takav da se uvek trudimo da ispunimo zahteve investitora uz inovativna i konstruktivna rešenja koja će pored toga što ispunjavaju sve ktiterijume investitora biti i energetski i ekonomski opravdana. Cilj našeg preduzeća je da se obezbedi energetski i ekonomski efikasan i pouzdan sistem koji će u isto vreme obezbediti komfor i ugodnost vašeg stambenog , poslovnog ili proizvodnog prostora.

O-nama

Naše usluge

null

INŽENJERING I PROJEKTOVANJE

null

IZVOĐENJE RADOVA

null

REKONSTRUKCIJA

Kako najbrže do nas?